keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Nukkekodin lumo verkkokauppa

Tämä vuosi on alkanut vauhdikkaissa merkeissä ja ensimmäiset neljä kuukautta ovat vilahtaneet ohi kuin pikajuna Meksikossa. Niin paljon on yrityksen perustaminen ja verkkokaupan avaaminen vieneet aikaani, etten ole ehtinyt paneutua nukkekotini rakentamiseen tai saati siitä kirjoittamiseen. 

Nukkekodin lumo verkkokauppa avasi ovensa 1.4.2021. Se oli minulle historiallinen hetki. Kauan odotettu oma kauppa on nyt todellisuutta ja yksi ISO unelmani on toteutunut. Verkkokauppa ei vielä ole kuitenkaan valmis, vaan se rakentuu pikkuhiljaa valikoiman kasvaessa ja kun saan päivitettyä sivulle ohjeita ja muuta kivaa, mitä minulla on mielessä. 

Suunnittelua, somea ja pakkausta

Kaupan avajaisista on nyt kolme viikkoa ja töitä on riittänyt ja onneksi tilauksiakin. Päiväni koostuvat tuotteiden lisäämisestä verkkokauppaan, tilausten käsittelystä ja pakkaamisesta, sähköpostien kirjoittamisesta ja niihin vastaamisesta, uusien tuotteiden ja tavarantoimittajien kartoittamisesta, somesta sekä suunnittelusta. 

Jatkossa minun on tarkoitus lisätä myyntiin myös omia tuotteita, kunhan saan verkkokaupan käyntiin kunnolla. Lisäksi pyrkimyksenä on lisätä ohjeita, videoita ja mahdollisesti jokin verkkokurssikin, mutta ne tulevat sitten ajallaan.

Lisäksi haluan palata mahdollisimman pian oman Ruusulinnani rakennustöihin. Hieman jo aloitin keittiön tiskipöytäkompleksin tekoa ja olipa virkistävää taas pitkästä aikaan näperrellä pientä. Toivottavasti löydän myös hetken päivittää tänne tarinaa projektin edistymisestä. Se kun on ollut jälkijunassa jo todella pitkään.

Tule ostoksille!

Kutsun teidät kaikki, rakkaat lukijani, tutustumaan uuteen verkkokauppaani ja tarjoan teille mahdollisuuden ostaa tuotteita pienellä alennuksella. Kun teet ostoksesi Nukkekodin lumo verkkokaupassa huhtikuun loppuun (30.4.2021) mennessä saat -10 % ostoskorin hinnasta koodilla Blogi10.

Tervetuloa ihastumaan ja ostoksille!

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit! <3