torstai 26. maaliskuuta 2020

Tampereen Nukke- ja nukkekotimessut 2020

Tämä julkaisu on odotellut kuvien lisäämistä jo puolitoista kuukautta ja nyt minulla on vihdoin hetki aikaa saattaa tämä valmiiksi.

Lauantaina 15.2. pidettiin Nukkekoti- ja nukkemessut Tampereelle. Kävimme messuilla siskoni kanssa. Yhdentoista aikaan, kun saavuimme paikalle, väkeä oli mukavanlaisesti ja pöytien luona kävi iloinen kuhina. Minulla ei ollut mielessäni hankintoja, mutta olin varautunut käteisellä, jos jotain ihanaa kuitenkin löytyisi. Ja löytyihän sitä.

Joissakin pöydissä oli esillä pienoishuoneita tai miniatyyriasetelmia. Ihastuin eräässä pöydässä olleeseen pienoishuoneeseen, sen esineistöön ja varsinkin oviin (tekijää en valitettavasti tullut kysyneeksi).




Päivi Variksen pöydässä oli esillä tuttuun tapaan paljon hauskannäköisiä ja-oloisia nukkeja sekä hienot kaksikerroksinen talo ja vanhanaikainen auto.


Eräässä pöydässä oli ihastuttava pieni kukkakauppa (tämänkään tekijä ei jäänyt mieleen).
 

Ostoksia

Tein lähinnä heräteostoksia ja mukaan lähti esineitä ja liinoja (valitettavasti en tiedä tekijöitä), joita voisin ajatella laittavani esille Ruusulinnaan. Nuken ostin (Mineillen pöydästä), koska sen avulla hahmotan mittasuhteet nukketalossani paremmin. Mielettömän upean Hortensian ostin Kati Rauhaniemeltä. Se tulee pääsemään Ruusulinnaan aitiopaikalle. Kati kirjoittaa blogia Nukkekoti Sonaatti. Päijät-Hämeen nukkekotiharrastajien arvasta sain kauniin tuolin ja pyyhkeitä. Kehys on puolestaan Koirafanitus.fi pöydästä. Lisäksi ostin aina tuikitarpeellisia materiaaleja.



Aurinkoista kevättä!

3 kommenttia:

  1. Kauniita ostoksia olet tehnyt! Aurinkoista kevättä sinnekin! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Huomasin kuvan sattumalta omasta pöydästäni julkaisussasi (ylin huonekuva). 😊 T. Petra Väinölä

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! <3