tiistai 31. lokakuuta 2017

Laiskiaisen tunnustuksia

On vierähtänyt hetki edellisestä blogikirjoituksesta. Ministelyä olen kyllä tehnyt ajoittain, mutta nyt on kirjoittaminen vaan jäänyt vähemmälle. Olen julkaissut kuvia Instagramissa NukkekodinLumo tekemistäni miniesineistä ja pienoishuoneesta.

Minua on viime aikoina vaivannut pahasti saamattomuus. Olen työttömänä, joten aikaa minulla olisi vaikka millä mitalla. En vain saa oikein mitään aikaan. Oma saamattomuus ja jopa laiskuus harmittaa ja turhauttaa. Kerrankin kun on aikaa, niin sen voisi sitten käyttää fiksusti. Näin asiat nyt kuitenkin minun kohdallani ovat.

Jotain olen kuitenkin saanut vietyä eteenpäinkin. Hankin vihdoin ja viimein pienoisporakoneen ja tulostimen. Niiden uskon auttavan tulevaa nukkekodin rakentamisurakkaa. Ensi kuun puolella muutan uuteen asuntoon ja muuton jälkeen minun on tarkoitus aloittaa nukkekodin rakentaminen oikein toden teolla. Hieman harjoittelin jo etukäteen ja tein keittiöpienoishuoneen. Hyvä, että harjoittelin. Vaikka pienoishuoneen teko oli helppoa ja kivaa, en osannut ottaa esimerkiksi kiintokalusteiden paikkoja huomioon, kun tein panelointia. Keittiöni muistuttaakin enemmän ruokailuhuonetta kuin varsinaista keittiötä. No, en ainakaan toista samoja virheitä nukkekodissani.

Paikallisesta Alkosta sain viinilaatikon, josta ajattelin rakennella myöhemmin jotain kivaa. Laatikko on kyllä hieno! Olen myös tehnyt kirpputorihankintoja.

Valokuvakehyksistä ajattelin tehdä takkoja ja veitsien varsista tulee hyvät tolpat portaikkoon. Barbikokoa oleva Coca-Cola-pullokori on pullonavain ja löytö miesystäväni kotoa.2 kommenttia:

  1. Kyllä se inspiraatio sieltä vielä tulee. Suunnittelukin on jo osa tekemistä. Itselläkin on aikoja, jolloin ei yhtään huvita ja silloin teen jotain muuta. Jossain vaiheessa sitä taas huomaa näpertelevänsä innoissaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta! Nyt on muutto hoidettu alta pois ja stressikin alkaa helpottaa. Ilmassa on jo ihan uutta innostusta ja sormet syyhysivät sen verran, että piti askarrella itsenäisyyspäivän ratoksi minilippu ja kynttilät. Hyvää itsenäisyyspäivää!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! <3