keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Syntymäpäivälahjoja

Syyspäivät ovat juosseet ohitseni kuin säikähtäneet lampaat niityllä. Taas on päiviä, jo kohta viikkoja, kulunut niin, etten ole saanut mitään uutta tehtyä nukketalooni. Olen kerännyt pakkausmuovia viinirypälerasioista yms. ja haeskellut sopivia tapetteja. Siinä kaikki. Varmsti jo kohta pääsen taas rakennuspuuhiinkin... kyllä, ehdottoman varmasti!

Eilen juhlin syntymäpäiviäni ja siskoni yllätti iloisesti antamalla minulle lahjaksi Maria Malmströmin upean kirjan Retroa nukkekotiin. Se oli ostoslistallani, mutta nyt jo omana. Aivan ihanaa!


Kirjasta löytyy ohjeita, joita voin hyödyntää myös Ruusulinnan sisustamisessa. Se on myös niin taidokkaasti tehty, että sitä on ilo vain selailla ja katsella. Kirja sopisi lahjaksi myös jollekin 60- ja 70-lukujen addiktille (jollainen satun myös itse olemaan).


Sain lahjaksi myös uuden kauniin kahviastiaston ystävältäni. Olen iki-ihastunut lahjoihini ja valtavan kiitollinen perheestäni ja ystävistäni!

Elämä yllättää positiivisesti, kun muistaa olla ystävällinen toisille; kuunnella tyynesti, katsella rauhassa, toimia harkitusti ja kulkea avoimin sydämin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! <3