maanantai 25. tammikuuta 2021

Nukkekodin lumo Oy perustettu

Minulla on hienoja uutisia! Olen nyt perustanut yrityksen, joka tulee myymään nukkekoti- ja askartelutarvikkeita verkkokaupassa. Yrityksen nimi (sikäli, kun se menee läpi) on Nukkekodin lumo Oy. Kerron teille uutisia yritykseni vaiheista ja verkkokaupasta, kunhan kaikki saadaan alulle. Yrityksen ydintoimintaa on tarjota tarvikkeita, materiaaleja ja ideoita nukkekodin, pienoishuoneiden ja miniatyyrien valmistukseen.

Mitä verkkokaupassa kannattaisi myydä? 

Omat suuntaviivat minulla jo on, mutta otan mielelläni vastaan ideoita. Ajatukseni on täydentää ja monipuolistaa jo olemassa olevaa tarjontaa. Ei siis niinkään kilpailla alalla jo olevien kotimaisten yritysten kanssa. Siksi haluaisin tuoda valikoimaan uusia ja erilaisia tuotteita. Osa yritykseni myymistä tuotteista on luonnollisesti sellaisia, mitä saa muualtakin, jotta tarjolla olisi mahdollisimman laajasti kaikkea. Alkuun tuotevalikoima on kuitenkin suppea, mutta kasvatan tarjontaa kysynnän mukaan.

Mitä tarvikkeita tai materiaaleja sinun on vaikea löytää tai mitä haluaisit ostaa kotimaisesta nukkekotiverkkokaupasta. Mitä muuta toivot verkkokaupalta? Millainen on esimerkiksi verkkokauppa, johon palaat mielelläsi uudelleen ja uudelleen.

Kiitos kaikista kommenteista jo etukäteen!


Olen avannut elämässäni uuden oven. Jännittävää!

8 kommenttia:

  1. Onnea uudelle yritykselle! Odotan mielenkiinnolla tuotevalikoimaa. Itse haluaisin yhdestä ja samasta kaupasta esim. puurimoja ja balsalevyjä, kuin maaleja ja työvälineitäkin. Ja tietysti kaikenlaisia ihania pikku esineitä. Nopea palvelu on aina +++ .

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Onnittelut! Itse tilaan harvakseltaan materiaaleja, mutta konepahvista on aina pulaa:)

    VastaaPoista
  4. Hienoa. Kiva seurata blogiasi, vaikka en varsinaisesti itse osaa tehdä muuta, kuin iloisesti ostaa toisten tekemiä!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! <3