keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Iki-ihana uusi kirja

Pahainen kesäflunssa, josta en ole kärsinytkään muutamana viime kesänä iski eilen yllättäen. Onneksi pahin nenän valuminen näyttää jääneen eiliseen. Muutaman päivän kun leipäilen, niin jaksan taas rakentaa nukketaloanikin.

Joku ystävällinen ihminen Facebookin Nukkekotiharrastajissa kertoi ostaneensa nukkekotikirjan AdLibriksen kampanja-alesta ja niinpä minäkin löysin pian itseni alekirjoja ihastelemasta. Sielläpä olikin helmi myynnissä ja hankin kolmannen Maria Malmströmin kirjan.

Olen aiemmin ostanut Facebookin kautta Marialta suoraan kirjat Väinölän joulu ja Väinölän vuosi ja nyt minulla on siis myös iki-ihana Väinölän tapaan. Luulin, että siitä on painos loppu enkä voi saada sitä ennen uuden painoksen ilmestymistä. Kannatti olla silmä tarkkana!

Kun kirja tuli postista katselin kuvat läpi, vaikka olin jo melkein myöhässä tapaamisesta. En vain voinut odottaa! Takaisin tultuani luin kirjan lähes yhdeltä istumalta. Maltoin sentään lähteä ulkoilemaan mieheni kanssa, mutta illalla luin kirjan loppuun. Aivan mahtavan upea opus ja niin kauniit kuvat. Muutamia ohjeitakin bongasin kokeiltavaksi, kunhan nukketaloprojekti on edennyt sisustusvaiheeseen.


Nukketaloni portaikon maalaus on projektini seuraava vaihe. Maalaus viivästyi, kun totesin, että ostamani valkoinen maali ei ollutkaan valkoista, vaan enemmänkin puuterin väristä. Tilasin uuden erän maaleja Kalkkimaalikaupasta. Kunhan saan portaikon, takan ja ikkunat maalattua teen ovet ja puuttuvat ikkunat valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! <3