lauantai 15. kesäkuuta 2019

Lahden Miniatyyri Markkinat 2019

Viikko on jo vierähtänyt Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry:n järjestämistä Lahden Miniatyyri Markkinoista. Nyt vihdoin on hetki aikaa istahtaa koneen ääreen kertomaan tapahtumasta.

Paljon oli paikalla väkeä, niin myyjiä kuin kävijöitäkin, kun aamupäivällä kävin markkinoiden antia ihastelemassa. Oikein mukava tunnelma ja hyvin järjestetyt markkinat oli saatu aikaan. Kiva, että Lahdessakin järjestetään tällaisia tapahtumia. Kahtena edellisenä (2018, 2017) vuotena olen itsekin ollut myyjänä, mutta tällä kertaa jouduin jättämään myyntitouhut väliin, kun en ole löytänyt aikaa myyntituotteiden valmistamiseen.


Miniatyyrihaastenäyttely

Markkinoilla oli myös tuttuun tapaan miniatyyrihaastenäyttely, jossa oli esillä kahdeksan työtä. Miniatyyrihaasteen teema tänä vuonna oli Sisältä ja ulkoa. Alla poimintoja hienoista töistä.



Marja Laurikainen



Pirjo Mansikkaniemi

Ihanan upeita käsitöitä

Bongasin myös pöydistä upeita käsintehtyjä miniatyyritöitä, pienoihuoneita ja nukkeja.

Happy Little Muffin

Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry


Happy Little Muffin

Päivi Variksen nuket

Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry.

 

Paja vanhassa radiossa, kahvila ompelukonelaukussa

Raija Laine-Löyttyniemi Harjulan tilalta Janakkalasta oli tuonut Lahteen näytille kasvihuoneen, vanhaan radioon rakennetun verstaan ja pajan sekä ompelukonelaukkuun tehdyn kahvilan. Oikea paja, jonka mukaan pienoismalli on tehty, löytyy Harjulan tilalta. Kahvila on Raijan tulevaisuuden haave.



Hurmaavia ostoksia

Hieman ostoksiakin tuli tehtyä. Mukaani markkinoilta lähti Katriina Aallon hurmaavia pitsitöitä, hieman kankaita ja muutama suloinen pinkki keramiikkalaatta, jotka on tehnyt Tiina Honkanen. Laatoille ja liinoille koetan löytää paikat Ruusulinnasta ja kankaista saan ihania verhoja, tyynyjä ja pöytäliinoja nukkekotiini.


Katriina ja Nina Aallon pöydässä oli hauska kesäinen esillepano. Sen myötä toivotan kaikille:

Oikein mukavaa ja leppoisaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! <3