keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Iloisia nukkekotiuutisia

Olen saanut haalittua kokoon sopivasti materiaaleja ensimmäistä nukkekotiani varten. Viimeisin "löytöni" oli vanerilevy naapurin häkkivarastossa. Lieneekö vanha sängyn pohja vai kaapin seinä, mutta vaneri on hyvässä kunnossa. Laitoin naapurille viestiä, että voisin maksaa vanerilevystä viisi euroa ja sillä summalla se vaihtoi omistajaa. Olen onnellinen!

Aiemmin löysin roskalavalta kovalevyä nukketalon sisäseiniksi ja laminaattilevyjä, joita voisi käyttää lattiana sekä kontaktimuovia kirpputorilta, joka muistuttaa tummaa lautalattiaa. Minulla on myös mahtava kasa erilaisia skräppipapereita ja tapettia nukketalon seiniin. Eiköhän näillä pääse alkuun. Sormet syyhyää jo päästä kokeilemaan, mitä kaikkea saan aikaan.

Ihan sellaista nukkekotia en ajatellut nyt tehdä mistä blogin alussa haaveilin. Mietin, että voisin aloittaa jollain helpommalla ja tehdä "harjoitustalon". En ole koskaan rakentanut mitään, niin ehkä on parempi tehdä ne suurimmat virheet sellaiseen taloon, joka ei vielä ole se unelmien nukkekoti. Samalla voin kokeilla eri asioita, jotka eivät ole sidottuja mihinkään aikakauteen tai tyylisuuntaukseen. Annan luovuuteni kukkia ja katsotaan mitä siitä syntyy.

Ihastelin taas nukkekoteja Pinterestissä ja sain taas paljon ideoita. Alla aiemmin löytämäni kuva yhdestä nukkekotiratkaisusta. Pidän talossa siitä, että portaat on sijoitettu talon keskelle ja huoneissa on paljon yksityiskohtia. Tyyli on hieman raskas makuuni. Ajattelin, että myös oma ensimmäinen nukketaloni voisi olla kaksikerroksinen, mutta todennäköisesti lisään siihen ainakin ullakon ja ehkä kellarin sekä tornin sivulle.

Jatkossa kirjoitan todennäköisesti nukketaloprojektista erillistä blogia. Laitan linkin uuteen blogiin, jos päädyn sellaisen luomaan.

Kuva: Small Stories: At Home in a Dolls' House

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! <3