sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Uusi vuosi, uudet kujeet

Joulu tuli ja meni taas nopeasti. Joka vuosi alan joulua odottamaan lokakuussa, kun joulukoristeet ja -kalenterit tulevat myyntiin. Tosin tänä vuonna taisin nähdä ensimmäiset jo syyskuussa. Joulun valmisteluihin ryhdyn varsinaisesti sitten marraskuun viimeisenä päivänä tai ensimmäisenä joulukuuta. Silloin asetan jouluvalot ikkunoihin, vaihdan kasvo- ja keittiöpyyhkeet jouluisiksi ja ripustan kranssin oveen. Olen ostanut viime vuosina Partiolaisten joulukalenterin, joka on yleensä ihanasti ja oivaltavasti kuvitettu. Siitä seuraan joulun lähestymistä. En ehtinyt työ- ja joulukiireiltäni päivittämään blogiani jouluksi, mutta haluan silti jakaa kanssanne minijouluni näin jälkikäteen.


Toissa vuonna tein tonttuoven vuoden myöhässä varsinaisesta jättiboomista ja sen virittelin myös nyt esille. Lisäksi koristelin Ruusulinnan olohuoneen toisen puolen jouluiseksi, vaikka itse talo on vasta puolivalmis. Mielestäni onnistuin hyvin.


Lahden joulukylässä oli laitettu esille lasten (ja vähän isompienkin) iloksi upea nukkekoti sekä rakennettu kaunis minijoulukylä.



Siskoni tilasi minulta tonttukorvakoruja, jotka hän antoi joululahjoina. Ensimmäinen tilaukseni miniaturistina.

 
Vuoden varrella olen myös tehnyt erinomaisia löytöjä kirpputoreilta. Alla kuvia, joita en ole ehtinyt julkaista blogiini, vaikka Instagramissa niitä on näkynytkin. Toivon, että voisin hieman aktiivisemmin keskittyä tänä vuonna blogiini. 
 

Sain siskoltani 40-vuotis syntymäpäivälahjaksi upean "hyllykön", johon voin laittaa pikkuesineitäni. Hyllykön täyttäminen on vielä vaiheessa.


Löysin lisäksi IKEA:sta kaapin miniatyyreilleni ja nukkekotitavaroilleni, jota olin etsinyt jo jonkin aikaa.




Ruusulinna rakentuu edelleen hiljalleen ja tein eilen materiaalitilauksen Hobby Pointista, jotta seuraaviin työvaiheisiin olisi kaikki tarvittava saatavilla. Alun perin ajattelin, että nukkekotini olisi sisustusvalmis vuoden 2019 loppuun mennessä, mutta joudun nyt siirtämään tuota tavoitetta vuodella. Nautin kuitenkin joka hetkestä, jonka tämän rakkaan harrastuksen parissa vietän, joten en halua asettaa itselleni liian tiukkaa aikataulua. Näin saan säilytettyä hyvän mielen ja innostuksen silloinkin, kun aikaa tuntuu olevan liian vähän, valoa riittämättömästi ja rauha tekemiseen teillä tietymättömillä.

Onnea, rakkautta ja menestystä vuodelle 2020!

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit! <3