tiistai 14. helmikuuta 2017

Tarina: Ystävänpäivä

Annan ja Henrikin pienessä mökissä vallitsee rakkauden ilmapiiri Annan kattaessa kahvipöytää vieraita varten. Aamu alkoi Annasta mitä suloisimmin Henrikin tuodessa hänelle aamiaisen sänkyyn. Henrik oli asetellut tarjottimelle yhden vaaleanpunaisen ruusun ja tuvan pöydälle maljakkoon lisää ruusuja muistuttamaan Annaa kuinka onnekas mies hän onkaan, kun saa olla Annan kanssa. Lisäksi Henrikillä oli Annalle yllätyksenä suklaarasia. Ajat ovat tiukat ja rakentuva talo nielee kaiken rahan, mitä Henrik töillään tienaa, mutta jotenkin hän on onnistunut säästämään sen verran, että pystyy ilahduttamaan Annaa ystävänpäivänä.


Anna leipoi Henrikille kakun ja kirjoitti kaupungista jo aiemmin ostamaansa korttiin värssyn siitä, kuinka hieno ja ihana Henrik hänen mielestään on.

"Miehistä parhaimman, niin uutteran ja vahvan sain. 
Hän autuaaks saa elämäin, siks rakastaa hänt jaksan ain."
Aamulla postimies oli tuonut postia kaupungista. Annan perhe oli lähettänyt ystävänpäiväkortin, samoin Henrikin vanhemmat. Myös Annan ystävät olivat lähettäneet kortteja. Anna asetteli ne kunniapaikalle tuvan pöydälle. Kyllä ne olivatkin kauniita! 

Annan ystävätär on tulossa miehensä kanssa kaupungista kyläilemään. He vierailevat ensimmäistä kertaa Annan ja Henrikin luona maalla. Anna ei ole nähnyt ystäväänsä pitkään aikaan ja häntä jännittää. Toisaalta Anna on malttamaton ja odottaa innoissaan, että pääsee kuuntelemaan uutisia kaupungista ja perheestään. 

Henrik on lämmittämässä saunaa illaksi. Tai niin Anna luulee. Henrik hiipiikin Annan taakse ja kohottaa hänet vyötäröstä korkealle ilmaan. Henrik pyörittää Annaa tämän hihkuessa ilosta. Sitten Henrik laskee Annan maahan ja halaa häntä pitkään. "Kiitos, että olet olemassa", hän kuiskaa Annan korvaan ja suutelee Annaa. Annan silmiin nousee onnen kyyneleitä ja hän hymyilee Henrikille. "Rakastan sinua Hernik", hän sanoo. Sitten he nauravat yhdessä ja tanssivat.

Kohta vieraat jo saapuvat. Ensin sytytetään kynttilä rakkaudelle ja sitten juhlitaan ystävänpäivää yhdessä ja maistellaan suussa sulavaa suklaata.


HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

4 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit! <3